Over ons


GJS gaat ervoor!
Hier lopen ze, de Grote Vijf van GJS op een vers zebrapad in Millingen aan de Rijn. Met een giraffe op de campagneposter positioneert GJS zich “wild” tussen alle andere politieke partijen in Berg en Dal.

GJS, een van oorsprong Millingse partij, heeft zich de afgelopen termijn bewezen in de gehele gemeente Berg en Dal. Door een goed en intensief contact te houden met de inwoners, verenigingen, clubs en ondernemers heeft GJS een balans kunnen vinden die de harmonisatie soepel deed verlopen. En ja, GJS heeft helaas niet overal een winst kunnen behalen, en ja er zijn nog steeds zaken die alle aandacht verdienen. Niet alleen in Millingen, maar in heel Berg en Dal. Deze groep mensen, op dit zebrapad, wil er nog steeds voor gaan. Een fijne achterban met leden uit de gehele gemeente Berg en Dal steunt en helpt mee met het vormen van GJS. GJS gelooft nog steeds in het positieve en het werkelijke verschil. De complete actielijst met haalbare doelstellingen vindt u op Facebook. Daar kunt u ook altijd terecht voor al uw vragen en opmerkingen; u krijgt altijd antwoord!

Ook in de nieuwe termijn wil GJS structureel contact blijven houden met alle niveaus binnen de gemeente om zo de juiste veranderingen door te kunnen voeren. Hopelijk weer in de coalitie, met twee raadsleden, 3 carrouselleden en een wethouder moet dat toch zeker lukken….

Op 21 maart 2018 hopen Alex en de zijnen op uw stem; dan zal de partij Gemeente Jeugd en Sportbelangen weer zijn nek voor u uitsteken!